Yakınca Ortaokulu

WEB https://yakincaortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Ağrı Merkez/ Yakınca Köyü
VİZYON : Yakınca Ortaokulu Olarak: Öğrencilerimizi Ve Yöre Halkımızı Geleceğe Hazırlamak ,Karşılacakları Güçlükler Karşısında Yılmamayı, Çözümsüzlüğün Değil Çözümün Bir Parçası Olmayı Hayat Felsefesi Haline Getirmelerine Yardımcı Olmak,Teknolojik İmkanları Başta Öğrencilerimiz Olmak Üzere Eğitim Bölgesinde Yaşayan Tüm İnsanlara Tanıtmak , Bu Konuda Öncülük Etmek,Durağan Değil Kendini Ve Etrafını Yenileyen Olmaktır.
MİSYON : Yakınca Ortaokulu Olarak: Biz;Bütün Öğrencilerimizin Öğrenmelerini Sağlamak, Onların Bilgili, Becerili,Kendine Güvenen Bireyler Olarak Yetişmelerini Sağlamak Ve Onlara 21. Yüzyılın Gelişen İhtiyaçlarına Cevap Verebilecek Beceriler Kazandırmak İçin Varız. Amacımız; Sevgi, Saygı Ve Güven Ortamında ‘Başarma Azmi Ve Geleceği Şekillendirme Sorumluluğu İle Mükemmele Ulaşma İçin Çalışmak, Sürekli Gelişimle Öncü Olmaktır’’.
BAŞARILAR : ÖĞRENCİLERİN SBS BAŞARILARINA İLİŞKİN BİLGİLER Yıllar 2008-2009 2009-2010 2010-2011 2011-2012 Kız-Erek Öğrenci Kız Erkek Kız Erkek Kız Erkek Kız Erkek 12 10 6 10 8 9 10 7 Anadolu Lisesi Yerleşen Toplam Öğrenci Sayısı 1 8 9 6 Fen Lisesi Yerleşen Toplam Öğrenci Sayısı 1 1

Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler : 08:30-15:10
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Servisle.
Yerleşim Yeri : Merkez İlçeye Bağlı Yolu Asfalt Çok Güzel ve Şirin Bir Köydür Evlerin Tamamına Yakını Çatılı Modern Görünümlü Evlerden Oluşmaktadır.İçme Suyu Şebeke ve Köy İçindeki Çeşmelerden Karşılanmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 10 Km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :